Isnin, 9 Ogos 2010

SALT ITU GARAM!

my name is ezam salt
i am not russian spy
zassssssssssss
owh okeh,
agak terlambat utk mereview pilem ini.
tapi kata orang2 kampong Menggatal
better late than ever aite bebeh?
tengok muvie dapat buku free..korang ado??????
 memula letak status fesbuk
pasal nk tengok SALT
ade mixed comments
ade mengatakan muvie ini tidak bagus
ada yg kata okeh
tahla saya pon bukan lah kaki muvi sangat
so 
oleh kerana perbelanjaan menonton filem ini
ditaja sepenuhnya oleh adik2 sya
dan kebetulan dapat back to back off day kan
apakedehalkan
just enjoy.
 cerita spy yg agak tipikal
tapi angelina jolie menjadikan ianya wow!
angelina jolie mmg superb
walopon ikot plan asal citer ni dibuat utk tom cruise
tapi seb beklah  angelina jolie yg replace
takde yg lebey sesuai dari angie

my name is salt.i am not a russian spy!
 saya cuba membayangkan kak wan maimunah membawa watak ini
tapi saya tak mampu utk membayangkannya
**pitamm**

apa2pon
saya bagik 3 bintang utk pilem ini
dan 5 bintang untuk angelina jolie
lakonan beliau mmg mantop abesss
cuma tang ending tu agak anti klimaks
tapi mungkin penerbut nak buat sequel
mana tawu
there will be
sugar,salt n pepper after this

sugar,salt.pepper..hahahaha
abis muvi je bibir duk terjuih2
pengaruh salt tetibe kuat 
melekat dalam diri
hahahha
nape lah bibir salt tuh seksi sangat 
rasa cam nk geget jerk.
haisshhh.


i wish i was the stobery....
note:
saya tak suka filem2 ganas
saya suka yg jiwang2 manja
i lap u.u lap mi.
lol


sekian,belog kali ini.

yang tak masin ketiaknya,
ezam

19 ulasan:

E.d.Y berkata...

rasa nak tgk la cite ni...

Mimie.Candy Cane berkata...

Rmai yg ckp ending anti klimaks and ai tak suke.so i tak pegi tgk. :P

ezam berkata...

edy:tengokla..mmg best..mcm tak sempat nk bernapas sebab eksyen non stop!!!!

mimie:tengoklah.....agak best jugaklah dari citer momok the muvi kegemaran budak gunung tuh...hahaha

zulfadzly berkata...

agak terlambat kamu wak ejam..

aku pon bg 3 jugak..tp utk bibir angie aku bg 5..hahaha..merembes kalau dpt.

ezam berkata...

zul:k buek camno...kojo non stop...kolo off day pong dok larat nk tgk muvie haa....


angie mmg the best kan!!!!!!11

Afzainizam berkata...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

uhhhh citer terlebih garam ni memang best boleh menyebabkan kencing manis bila menontonnya.... eeehhh darah tinggi lahhh

Afzainizam berkata...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

uhhhh citer terlebih garam ni memang best boleh menyebabkan kencing manis bila menontonnya.... eeehhh darah tinggi lahhh

ezam berkata...

afzainizam:best kan.....

**tgh imejin salt berpantun**

h a n i e berkata...

PENERBUT tu ape???



hahahhahaha!!

ezam berkata...

hanie:tu kosa kata baru lah!!!


**sambil carik garam nk cucuh kt mata hanie**

citahrudin berkata...

feeling2 mau jadik stobery terlebih, tu yg smpi buleh jadik penerbut tu...keh3

ezam berkata...

citah:demmmmmmmmmmmmmmmm yuu...eleyh padahal typo dia pon lebey kurengg jerk..hahaahha

syamean berkata...

cite nie org ckp mmg best...
jeles la...coz xdpt tgk lg...
plus cite nie mmg ade sequel...

ya ampun...kalo wan maimunah belakon bukan salt dh jadik nye...
ajinamoto terus...hahaha....

♥ Vee Violet ♥ berkata...

memang sexey stoberi ituew...
=p

sepet berkata...

sume pon jejes bile tengok bibir salt ni.termasuk la pakcik2 yang dah pencen.


haihhh!

GaDis CoMeL berkata...

lawa betui bibir kakak salt nih.. aku pun jeles tengok bibir beliau..

ezam berkata...

syameen:ajinamoto kah???hahahahah

vee"yezza.....sexy as ever...

sepet:buat2lah terjuih cam beliau..hahah

gadis comel:opkozlah.....tgh muda bergetah katanya..

fndrocka berkata...

Dapat buku??for real ke kau memain ni

ezam berkata...

fndrocka:tunggu kak wan maimunah jd salt baru dapat free...hahahah