Rabu, 25 Ogos 2010

saya pemandu berhemah.

saya seorang yg susah mahu tido
deswai keje malam hari
satu hari tido dalam 3 jam lebih saja
deswai kadang2 tingtonggas tuh

tapi
ade satu tempat/perkara yg bisa buat saya mengantuk yaamatz
iatu taim memandu dalam keter
mmg tersengguk sengguklah mcm org minum todi

jadi untuk mengatasi masalah ni
selalunya saya akan menyanyi kuat2
pasang CD then ha kaw hameekkk
sambil buat gaya2 mcm vcd karaoke
kolo lagu sedey buat2la muke sememeh
kolo lagu happy buat2lah riang gembira

kolo ngantuk jugak
saya akan ermmm ermmm
camwhoring lah

don do dis in your car
pernah sekali org sebelah usha tak pejam mata
den plak dok perasang
masa tu tgh carik angle nak nampak kurus
punyalah eksyen kemahen kann
pehtu seisi kuarga dalam mpv tu bantai gelak
kuang ajaq
terus buat2 cakap as if tgh video call
ko mampoo??

dan selalunyalah
kolo ngantok gak
saya akan fesbuking &blog walking
tu yg kadang2 typo error tuh
so abaikan aje kalo ade typo
jgn nk bahan2 geget kang

 baideway
semua perbuatan diatas adalah
tak elok dibuat time memandu ye
bahaya okeh!!


hrmmm pagi tadi call sgt banyak
que dari jam 4pagi
dekat2 seratus calls
motipp takmo bayor bill
kan dh kena barred
hrmmm

mulut terasa haus
nampak air sungai kapar pon nampak mcm teh tarik
haiissssshhhhh



sekian,belog kali ini,

yang maseh menanti jawaban,
ezam

14 ulasan:

zulfadzly berkata...

alasan klise..keipad kecik, keipad rosak, tgh pilih bawang kt tesco..tgh sidai elai2..padahal jari tu besor gedabak..


p/s: gwe pernah terlelap masa drive..nyaris nak melanggar tiang letrek..sampai skrg asal hujan mula gigil lutut!!


rasa nak pakai supir.

ezam berkata...

zul:

**buat2 tak nampak pada carotan dipara pertama**

hrmm samalah mmg selalu sangat terlelap masa drive..alhamdulillah so far maseh selamat...

h a n i e berkata...

lepas tu mulalah sms makwe gunung...ade gosip baru katanya.. ujung2...org tu sendirik jd bahan.. typo tak sudahhh...
hahahahahaha!!!




*tetibe teringat kes swap henpon kat touch n go..ermmm...





kahkahkahkahkah!!!!

GaDis CoMeL berkata...

aku jarang mengantok masa drive, mgkin sebab aku selalu karok bila dgr lagu kat radio. hehe.

ezam berkata...

hanie:

ni lagi sorang..suka pecah lobang.

**buat2 tak nampak gak pada carotan itu**

betollah.....kepad hempon tuh kecik....lalalalala

ezam berkata...

gadis comel:

kolo dah satu malam xtido pehtu kol 10 kena drive laen tawu...feel ngantok dia layannnnnn ajeeee....

ezam berkata...

gadis comel:

kolo dah satu malam xtido pehtu kol 10 kena drive laen tawu...feel ngantok dia layannnnnn ajeeee....

hans berkata...

aku tak tahu la aku mengantuk ker tak kalau drive
setakat nih xpula

P/S : Digi Sayang Aku Agaknya! Hehehehe!

ezam berkata...

hans:jangan ngantok taim nek motor yek

Mimie.Candy Cane berkata...

hahahaha...smart sangat tibe2 buat video call..
tp kan tme online kt leptop pun byk typo rasanye..macam mane tu?

Im Single berkata...

lu try langgar anjing... best doh. mesti hilang ngntuk.

ezam berkata...

mimie:kolo kt lappy sempat nk delete....kihkihkih...



Samel:bungekkkkk....langgar katak pon wa xsanggop..

E.d.Y berkata...

jgn tiru aksi2 diatas yer hadek2...

ezam berkata...

edy:betol tu..haha