Khamis, 4 November 2010

25 thiNgs teNtang achik eZam yOu must know..

ok2
nk jawab tag cik vee yg cantik mantik

The rules
"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated!"
25 (di ulang 25 ye) things,fact or goal about me is begin now....
  1. suka makan
  2. kerap berak (dh banyak makan kan)
  3. kentut merata secara senyap time berjalan...(kadang2 terkuat gak..hahaha)
  4. takleh duk diam..ade je bende gatal nk buat/cakap sorang2..(mcm gile jak..ahaha)
  5. hanya pergi tempat yang ada ekon..so agak jaranglah ke pasar malam...berlengas..(bleyyy??)
  6. obses sangat nk selim (tapi takmo berenti makan..caner??)..jadinya saya pegi gym hari2 nk menten berat.
  7. obses dengan siti nurhaliza (tapi tak beli album..donlod jak..hai tok iti :p)
  8. boleh hangin kolo orang kutuk siti(over lehhh???)
  9. susah mahu tido..(mmg hardcore insomnia)
  10. suka cokelat dan apa2 yg berkaitan dgn cokelat
  11. sangat tak romantik (selamba badak je melahar orang2(mcm banyak jer) yg disayang)
  12. tapi suka baca novel romantis....bley???
  13. minat gilerrr dengan siti nurhaliza (eh mcm dh cakap kan...takpe..blog ai kan..suke larrr...hahaha)
  14. suka tangkap gambar orang
  15. terlebeylah suka kolo diambil gambar (pose2 ala model..kau ada??)tapi make sure nampak kurus..kolo nampak gemok cepat2 soh delete..ekekekeke..
  16. i love my camera..tapi kolo ade sesapa nk bagik canon mark III saya terima je...setakat RM29k apalah sangatkan..**wink.wink**
  17. boley tertido dengan jayanya waktu nonton action pack movie
  18. tapi selamba badak nanges tersengguk tengok movie drama(gua bayar tiketkan..suke ati larrrr)
  19. takleh nk cakap slow kolo jumpe kawan2 rapat..katanya loudspeaker kan
  20. tak reti nk gelak2 sopan ala2 ostat(motipp nk kontrol2)
  21. rasa fobia duk dalam majelis..tak reti nk bersosial..otomatik akan mengasingkan diri kolo attend function..hrmmmmm
  22. LOW SELF ESTEEM
  23. tak pernah masok clubbing...best kah???..pening tengok lampu liplap
  24. senyap bila marah/depressed
  25. tak suka jawab panggilan telepon
  26. suka sangat bersms..(lucah dan merapu..hahahaha)
  27. sangat minat dengan siti siti siti kamu mask apa meh...(eh mcm dah je kan???? ahhh peduli haperr)
  28. kolo coti tak reti duk umah..mesti nk jelajah soping complex esp 1utama/the curve
  29. lebey suka jalang2 sorang2 dari berkumpulan..(lecehlah kang ade yg nk kencinglah nk makan kt situ sana lah..haisshhhhh)
  30. ambil masa untuk pilih tempat nk makan..pusing situ sana sini tapi last2 pegi tempat yg sama..muahahhha
  31. tempat makan/lepak peberet is PAK LI kopitiam sek 7 shah alam.makannya siket cuci matanya lebey..ahahahaa
  32. sangat suka karaoke..(tp tasuke pegi beramai ramai sebab peluang nk pegang mekropon akan sekejap..bila pegi berdua peluang saya untuk menyampaikan 60 lagu secara non stop akan tercapai..kah kah kah..kau ada???)
  33. tak akan start conversation with uknown/strangers or anyone i not used to unless kolo dia comel (gituuuuuuuu)
  34. saya sayang famili saya..korang juga sepatutnya begitu walopon derang tak sayang korang..ehh..
  35. saya tak suka diikat,terikat dan mengikat.....i am free like a bird...
  36. tapi saya suka mengawal/control...(tapi ai bukan king control k..muahahaha)
  37. walopon ade beratus2 kawan dlm list fesbuk tapi secara realitinya saya tak ramai kawan yg betul2 rapat
  38. saya takot jumpa dokter
  39. saya takot ulor..geliiii dol
  40. eh mcm dh terlebey sudaaa..last but not least yg ke 25..diulang yg ke 25...jangan kutuk siti nurhaliza..nanti saya sedey...(ehhh overr)...ahahahahahaha
 
pose ala2 kulit album cetekrampok..korang ada?ekekekeke

haaaa hamekkkk
nak sangat tau tentang achik ezam korang nieh
kolo ikotkan banyak lagik neh
tapi cukoplah ek
nanti korang bosan
ekekekekekekkeke

super impose pon jadilarrrr...ahahaha kau ada???

so korang pandai2lah tag diri sindri
suke ati nk letak apa
asal tak kena tangkap ISA sudeyyyy

note
i am what i am.
i can't pretend to be someone that i am not
kau mampoo???
kalau mampoo jadi plastik silakan...
ahahahahhaa


sekian,belog kali ini

yang berpesta cahaya,
ezam


16 ulasan:

Liliyuli berkata...

tahu dah bila bau kentut busuk tu datang dari sape...kentut senyap2 tu bau dia memang bau telur rebus peram sebulan..boleh pengsan..hahaha

ezam berkata...

liliyuli:manade....kentut bawa setanggi ok..ekekekkeke

Mimis berkata...

Itu laa pasal.. rasa macam suh senaraikan 25 points aje tp terlebih sudaaa... tapi ok laa tu kan..

ezam berkata...

mimis:kannnnn..ekeekkeke..layan je....jawablah tag tu kolo rajin...

Nazrul Azat berkata...

dasat nye...baru la ku kenali dirimu wahai ezam ;-D

ezam berkata...

azat:selama ni tak kenal ke???????


ehehehehehehe~

Asrul "iLham" Sany berkata...

i know what u did last summer...

ezam berkata...

asrul:summer jak?????winter??autum???

Asrul "iLham" Sany berkata...

u'll always be my hero, even though you lost your mind

Mimie.Candy Cane berkata...

hahahahahaa...yng ketiga tu ai dah pecah gelak wehh..mesti berirama bunyinya kan?..

ai pun kena gak tag ni..jap lagi nak jawab

beLalanG berkata...

kentut merata! hahaha.. kewl giler!:P
brapa ramai yg blh buat kan? :P

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Weeeee... thanks jawab tag Vee... =))

Ghope2 nye Ezam suka baca novel romantis yea? Hee hee...

Bab bergambar tu same lah kite... ^^

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Weeeee... thanks jawab tag Vee... =))

Ghope2 nye Ezam suka baca novel romantis yea? Hee hee...

Bab bergambar tu same lah kite... ^^

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Weeeee... thanks jawab tag Vee... =))

Ghope2 nye Ezam suka baca novel romantis yea? Hee hee...

Bab bergambar tu same lah kite... ^^

ezam berkata...

mimie:berdesir jak....ekekkekeke

Belalang:cube try test

Vee:ok aje :p

CintaZulaikha berkata...

nasib baik tak tergelak sambil terkentut2..uhahhahhahha...mau pecah perot den.