Isnin, 1 November 2010

tentang free hair dan obat kurus....

ihsan unkel gugel
itu bukan viagra ok.
itu adelah xenical.
saya baru je cuba 3 hari atas cadangan kawan baek
saya yg bermulot lahar
si firdaus hamid

bendalah ini hanya perlu dimakan tyme2 tertentu 
seperti masa nak makan makanan 
yg didapati mengandungi lemak mahupon berminyak.
tau2 ajelah makanan orang Malaysia ni kan.

kesannya segala minyak dan lemak yang anda makan
akan keluar melalui qubul dan dubur ya
kena sentiasa membawa sabun 
espeseli masa nk melabur besar
kihkihkih
berminyakkkkkk ko

ok ok
nak dijadikan cerita
semalam saya pi berjalan bersama adek gegerl saya
dari midvalley ke 1utama
untuk mencari barangan hantaran beliau
mcm biasala perot meragam kan
pehtu dh oklah

lepas semayang asar tu masoklah toilet nk kincing
lepas kincing mestilah nk terkentot kan
sekali bila kentot kan...
deymmmmmmmmmm
kurasakan berminyak
OMGeeeeee!!

BOCOR!!!!!!!!

apa yg bocor???
lu pikirlah sindri
ahahahhahha

jadinya
sepanjang jalan kt 1utama tuh
saya free hair aje
berangin dan rasa bebas tanpa halangan
geli geli pown ade
kahkahkahkah
kau ada????

yessss saya beli spek baru..esok baru siap!!!!

sunggoh tak senonoh
tapi apa nk buatkan
susah kolo org gomok nk menten kurus
huhuhuhu
layan jerk
beauty is pain

katanya...



note
buang elai2 dalam tong sampah rasa seperti gadis membuang pad
kahkahkah



sekian,blog kali ini.

yang nk selim mcm kerengga,
ezam

24 ulasan:

Alan Ahmad berkata...

Hahahahh perkara nie almost nak terjadi dekat I... selamat sempat tahan.. kalau tak fuhhhh tak tahu la nak cakap aper.. hehhe. Biasanyer i amek xenical nie lepas dinner. :-D

ezam berkata...

alan:owh ade amik gak ek...ni my 1st time...member ckp ok takde pape..


sekali ini jadinya!!!!!!!

MOFASAD berkata...

ezam.. kalau aku guna leh kurus tak?

ezam berkata...

farid;cubalah....1 papan 50 hengget je....keluor semua minyak2 petrol dalam bdan kamu :))

Alan Ahmad berkata...

haha kalau u makan makanan yang banyak minyak memang banyak keluar.. try u makan mee goreng. fuhhh lepas 2 hari pun mungkin ada keluar minyak lagi.

skrg i dah stop amek xenical. susah la asyik kena tahan ajer :-D

h a n i e berkata...

hahahahahahhahahahahahahahahhahaaha!!

adoiiii...rasa nak mapuh gelak soghe2 depan pc..


nak Libresse?? ai ade lebih..hiks!

ezam berkata...

alan:betol2.....mcm isi minyak ron97 pon ade effeknya..hahhaha


haniebek:motipppp kecek kelate~

Siti Mashitah Saidin berkata...

hahahaha... elai2 tuh apa?? :P

h a n i e berkata...

ho la...tadi dok kecek kelate dengan saing opis..terbawak2 ke taip...hahahahahah!!

::Rifqah:: berkata...

len kali jln2 kene bwk elai2 spare..tp jgn la plk smpn dlm kocek suar..nnt tegune sbb igt sapu tgn plk.. hehehhh

sepet berkata...

bermula dari hari ni, harus lah bwk elai2 lebey walau kemana saja pergi.

sejarah mungkin berulang.



hahahhahhaa...

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Bocor dengan tulisan merah??? =_="

Huhuhuh... yu dah selim lah Ezam...

MOFASAD berkata...

1papan ada bapa bijik?? ngehhh

asbesstos berkata...

damn entry ni.. hahahahhaha....

CintaZulaikha berkata...

apalah nasib bca blog ni, hahahaha..mmg tak leh thn..lain kli da tau gini bwa la ehem2 tu lbh sket tuk lngkh bjaga2..

Asrul "iLham" Sany berkata...

abe nih, tak yah le makan ubat2 nih...

Asrul "iLham" Sany berkata...

abe nih, tak yah le makan ubat2 nih...

ezam berkata...

SMS:elai2 itu adelah sejenis pakaian dalam kecik yg wajib dipakai ketika keluar umah...ekekekekkke


hanie:eleyh..dan2 mentang kelantan menang werld cup..eh werld ke...hahha

rifqah:ahahahahahhaa...gilerrrrr lah kolo elai2 jadik sapu tangan!!!

ezam berkata...

sepet:selalu memang ada baju spars etc tapi semua dalam keter...semalam bawak keter lain..hehehhee

vee:berlamak lah badan..hehehe...tak cukop selim

cinta zulaikha:ngehngengeh...

kuden:tamaw try kah?????


asrul:beauty is pain kan...hiks...

Mimie.Candy Cane berkata...

hahahahaha...gilo...tersedak ai bce entry ni..tang free hair tu teringat zaman2 lawan komen di fb di mana istilah free hair diperkenalkan..hahahaha

err.btw,kt mane nak dapat ubat tu?farmasi ada?

ezam berkata...

mimie:yezza..carik kt farmasi..kena mintak farmasist

J.M.R berkata...

jaga body ke bro!!!:-p

[Y]..Just [Y] berkata...

told ya its XENICAL...NOT XENACAL..

ezam berkata...

jmr:haah....dh gomok...

Y:hiks.....yu are rite :p