Ahad, 12 Disember 2010

tentang fanpage dan butang LIKE!



salam hari minggu semua
sehat?
alhamdulillah
kalo tak sehat,sila ke kedai beskal.
jangan tanya kenapa
pegi aje
kah kah kah

oh ye sejak dua menjak neh 
ramai lak blogger bikin fanpage di facebook
wow
fefeeling selebriti memasing ek
teruskan usaha anda
 
 
saya sangat suka
keyakinan diri tak berbelah bagi itu
kih kih kih

kot2 mana tawu bertemu jodoh
atau 
income advertisement korang naik riban2
takpon
koman2 kolo nanti angkle siiiikerr ajak berlakon
mana tawu kan

untung sabut timbul
untung batu tenggelam
 
 
 
cuma kadang2 kompius dengan fungsi LIKE button tuh
adakah LIKE itu betol2 ikhlas mau jadik fan
atau LIKE sekadar nak mengusha
atau mengkondem hasil usaha gigih korang
 
sebagai contoh,
korang LIKE page fasha sandha sebab korang suka dia
atau saja nak kepochi???
saya LIKE  sebab saya minat
huhuhuhuhuh
 

sekadar gambar hiasan

 
manusia kan...
celah ketiak sama itam
dalam hati siapa yang tawu
(tapi ketiak saya cerah)
kah kah kah



 
note
takmolah bikin fanpage
fan yang ada pon tak terlayan
ceeewaahhhhhhhhhhh 
poyo jerk padahal ado!!!!!
 
ok bye
ahahahhahahahahahhaha
 

 gigih snap gambor sindri guna timer..korang mampoo tayang cela di muka??
hahahaha
 
 
 
 
 
sekian,belog kali ini.

yang kenyang makan nasik lemak,
achik ezam

7 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

walaupun muke ai dah masuk majalah,tapi the fact is belom layak buat fanpage pun..kih kih kih...

same la mcm yu..fan yang ada ni pun tak terlayan..

achik ezam berkata...

mimie:kannnn mimie kannn....ari ni ai nk carikk megezine tuh..hahahha

Mimis berkata...

Hi.. cuba 'LIKES' kat page saya pulak.. :)

http://www.facebook.com/pages/Sweetheartstories-Cupcakes-Craft/132742146769578

mynshazmin berkata...

LIKE sebab suka.. hehe

achik ezam berkata...

mimis:mcm dh like lama je page awak tuh..i love cake n cupcakes :)

myn:hehehehehe baguiihhh~

CintaZulaikha berkata...

akak pon tak tau pe fungsi like tu, asal org mta LIKE akak pon LIKE..cam nak senangkan ati org lain jer gamaknyer..

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Gigih ye?
Berapa lama agaknye amik masa nak amik pic tue?
:)