Khamis, 3 Februari 2011

selamat tahun baru semua :)



dam dam dum bunyik merecun
ramai vavikkkk datang berduyun
mintak mak oink oink seputun
saya mahu mkan kerna perut kusun
 
 hai jibekzoners :)

yeayyyyy
happy chinese new year to all chinese in 
Malaysia, Singapore, Brunei
(eh mcm ucapan budak2 AF lak)

semoga di hari raya yg meriah ini
takde gado-gado
takde carot merot
dan kita saling berganding bahu ke bahu
memasak rendang dan ketupat
**pangggggggggggggg**
 
okey okey 
kita kembali ke pangkal peha jalan
semoga apa yg ada disini dapat dikekalkan
walau berlainan agama dan kuturunan
kita tetap
1 Malaysia 1 jiwa 1 suara
 
 hai nama saya rain-dang

jangan ada benci antara kita okey!
GONG XI FA CHAI


p.s:korang kecoh2 pasal dapat email dari PM,tapi saya tak dapat pon!!!!saya sungguh sedey :(

 
 
 
 
sekian,belog kali ini.

yang tasuke roger rabbit sebab dia jahat,
achik ezam

9 ulasan:

fruzabdullah berkata...

huh.. saya yang juh di sini pn dapat email PM taw.... (nampak sangat rosmah still ingat kat i...)

achik ezam berkata...

fruz:kannnnnn....hahaha

cham's berkata...

meh la datang sini, kita masak vavi masak rendang ni! meh, meh...meh

asbesstos berkata...

wow.. ruangan komen ko upgrade kah? huhu

mynshazmin berkata...

eppy cny :)

CintaZulaikha berkata...

selamat tahun baru cina..oink2...kihkih

Qamarul Sahid berkata...

kalau babi = Ba kut teh
kalau ayam = ci kut teh
kalau arnab??

asybedazzle berkata...

terkejut aku tgk gambar tu.
haha

achik ezam berkata...

eh baru sempat singgah..happy new year ye korang2 yg perasan chinese ni yg menumpang choti panjang..

ahahaa

qamarul:kalau arnab sah2la bit kut teh (rabit)

asybedazle:haha cute kan???