Selasa, 29 Mac 2011

seharian semalaman di JB...



jemaat lepas pegi ke JB
bukan sebab ada buah ati kat sana
tapi nak datang majlis resepsi kawen kawan
kawan kepada kawan saya
kenal melalui facebook

**sama cantik sama padan**

 **over sekali orang depan tu**

**cantik pelamin nya...grand abes**


dapat juga berjumpa blogger cham's


baideway
thanks As for inviting
simple but nais wedding
lauk pauk dia sedap
terus hilang diet ari tu melantak dalca kambing
>.<

**cantik juga ko ni as eh...ehehehe**

apa2pon
selamat pengantin baru buat asniza & zamri
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat
inshaallah

**bagus naaa jemput anak2 yatim dari rumah anak yatim berdekatan**

malamnya pulak
attend earth hour event kat Bukit timbalan JB
majlis yg simple2 juga but ok larrr
lepas lampun ditutop
ada persembahan kebudayaan
dan guest artist aizat

**lens tak cukop panjang..nampak sayup2 jer..haha**



note
tak selesa betol naek transnasional!




sekian,belog kali ini.

yang ntah bila nak naik pelaming,
achik ezam

6 ulasan:

bukankosong berkata...

berjalan lagi ko ye...

mr. neezam berkata...

macam best wedding tuh.. haha..
giliran ang bile lagi nk jempot eden ni ha.. ? haha.... :)

CintaZulaikha berkata...

wahhhhhhhhhhhh cam gempak je wedding tuh...canteknya pelamin..suka..:)

asbesstos berkata...

pelamin dia gempak.. tapi yg lebih gempak sbb dewan dia cantik dgn theme kayu mcm tu.. nampak complete terus..

zulfadzly berkata...

lampun tu ape??



*oh..sudah lama tidak ketemu pak munawer!! ahhahaha..

asniza berkata...

thanx ezam jaoh2 dtg attend wedding aku walopon terpakse tido kat toto yg penuh dengan kesan noda FIRaun tu...hehehehe....spai jumpa lagi deh....