Selasa, 3 Mei 2011

LOVELY blog award :))


hey balik2 Malaysia (i mean semenanjung Malaysia) je 
tetau dh kena tag sama myn.
thank you banyak2 myn.

nak kenal beliau dgn lebih deeper 
singgahleh ke blog beliau:

meh kita jawab tag beliau

7 perkara anda mesti tahu about me:

ke satu
nama betol saya MOHD EZAMUDIN 
(tapi panggil saje saya achik atau ezam) 

kedua
lahir taon 21/07/1979 jam 10am di kampung Tok Muda, Kapar 
(tapi maseh berumur 23 ok jgn bantah..percayakan aje)

ketiga (paling anda perlu tahu)
I love siti nurhaliza (till death do us part katanya)

keempat
emak, abah and d family always be my no.1 priority

kelima
awak nampak saya mcm hyperaktif di laman sosial tapi realitinya saya takdelah cenggitu.shy-shy cat and dog sebenarnya.dibuat takde kimia mmg saya tak akan bercakap.

keenam
kalau saya betol2 sayang orang, saya akan seboleh mungkin jadi protector  (mode habang2).kolo bechenta lagilah..huhuhu..
[p.s:in term of frenship.sayang tak semestinya cinta ok]

ketujuh
dah setop mencari cinta.bior cinta yang carik saya.
ade jodoh adelah tapi jangan sekali2 dipaksa nanti beta murka!


ermmm kena gak tag orang rupanya
kali nih nak tag kawan2 barulah
antara yg selalu singgah kt belog neh:

encik ezam (eh nama samalah kita)
iqa 


yelah asek2 tag geng  jibekzoners jerk je kan ekekeke
huhuhu

  • Copy imej award pada entri baru rakan-rakan (dan dipautkan ke url page ni)
  • link 2 pemberi award..
  • Senaraikan 7 perkara berkaitan diri anda
  • Tag pula blogger pilihan anda
  • Alasan why u tagged them


 **keep on smiling no matter what**



note
tak suke saya pon takpe.takde nak paksa2
**sambil menangis sedey**



sekian belog kali ini.

yang maseh bot-leg,
achik ezam

9 ulasan:

하니 berkata...

ahk...nak beli keychain kulit siput pun berkiraaaaa..

mr. neezam berkata...

aih... lepas ni kompon eden pemes amos! kalau tag pakej gambar lagi mantop! haha.

CintaZulaikha berkata...

ada angin2 nak menang nih~~kuikui

zulfadzly berkata...

yg penting,jibekzoners semua tak rajin menjawab tag..tp bab lain mereka sgt rajin.

mereka = haniebek & mimienen.

하니 berkata...

tapi kami [hani & miminen] tak sekaypoh + sejoyah zulfadzly mohd hatta aka manap!


ok.bai.






kahkahkahkah!

mynshazmin berkata...

tima kaceh kembali :)

Qamarul berkata...

haha ok zam. insyaALLAh free time aku wat.

aku pun tade idea nak wat post dah.

cham's berkata...

baaaaaek nanti kita buat eh :)

cham's berkata...

dah siap neeeeeh, khas tuk buah ati http://shamsulcairol.blogspot.com/2011/05/dear-c-h-i-k-dia-ok.html