Selasa, 9 Ogos 2011

cantik dan kacak dengan beras siam.ko ado?haha



itu adelah sabun beras.diimport daripada siam.katanya dapat membersihkan daki dan melicinkan kulit.kawan saya,tengku muniza binti tengku izhar (ha hamekk fullname) yg promote.semuanya organik.so no vavik involves.

harga RM3 seketul (rege kawan2 ye.rege musuh ketat ai xsure).apo lagi terus order.yolah,nak beli loreal mcm aaron ajiz tu mahal.siam pon siamlah.mana tau hasilnya kebabom *teruz feel2 SIMPLYEZAM-rahsiaku kini milikmu..zassssss!ampoon mak iti.huhu.

ekceli saya tak pernah amik port pon pasal skincare ni till recently when i suddenly turn to 32!ye john suddenly.Before this i was forever 21..lol.yelah ulam ulaman saja tak mencukupi.nak cocok votox takot telebey muda nti korang jaki lak.hahaha

walauapapon kecantikan adelah hak milik zetiap insan,guys,girls or in between.paling penting kecantikan hati.bila hati kita bersih inshaallah ia pasti akan terpamer di wajah yg mulus (walopon hakikatnya muka lu stok2 astopirulloh hahaha)

oklah sesiap nk duduk melangut kt dapur.buke kurma n ayaq panaz je pon.selamat berpuasa/berbuka kepada semua ya.

sekian,belog kali ini.

yang bukan supermodel tapi feeling telebey,
achik ezam



Published with Blogger-droid v1.7.4

7 ulasan:

fir chumel berkata...

yeahh..mak dh bg stu..nak try..nk bl SK II mahall sgt.......hehehe..nati kalo cun leh jd suplier tetap yeah abgku....:)

achik ezam berkata...

sila bayar ye hadekku..haha

iQa~ berkata...

silap upload sebelum n selepas...kalau jadi,iqa order la ngn u.. =P

solomolo berkata...

kalo berkesan, bgtau ye...

achik ezam berkata...

iqa:alah kt entry sebelom2 penuh muke sendiri ekekkeke


eejad:baekkkkkkkkk

Wan Zulqhairi berkata...

hahaha... byk btol sabung2 cenggini dah skrg... aku pon pernh jmpa. akak aku pkai.. mula2 ok.. lepas tu.. hrummm..

achik ezam berkata...

hahahahaharappppp menjadikkkkkk