Isnin, 21 Mei 2012

hari senin itu hari yg biru



hey apa khabar Malaysia?
sehat?
panaskan Malaysia?
yeah its so hot i could feel it too sebab I pon kat Malaysia 
kahkahkah
 tak lawak?
so?kesah?
hahahaha

owh baideway
lupa nak bagitau 
actually saya dah tukar department
currently saya buat online community/social engagement 
via social media
or in other word customer care sajor
hahaaha
nama nak kelas kau jah aje
darah daging kot keje kastemer serbis ni
mihmihmih

life is good
Alhamdulillah
need to learn lots of things
dah berumur ni lampi skit
buat report simple pon lembab
hahahha
amponkan kami penunggu gua


how u guys doing?
agak jengjarang berblogging
kan
nak buat mcaman bizi show sana sini
kakakakakka
taklah
kali nih inshaallah akan cuba sekerap mungkin 
polished up balik my blogging skills
chewahhhhh macam juta juta je visitors
padahal nuffnang baru 7 hengget
LOLs

oklah nak balik dah
apa barang keje malam
itu mimi candycane boleylah

sebelom tu camwhore dulu

hi saya shrek ^.^

note
selagi kaki melangkah mungkin nasib mampu berubah



sekian,belog kali ini.

Yang ala2 teruna kesepian (kahkahkah),
achik ezam



2 ulasan:

Ijann Hj Marzuki berkata...

Hahaha... Malaysia panas itu biasa, tuan punya blog yang panas, itu yang buat orang pengsan...

Kbai... *laripantas*

achik ezam berkata...

hahahahahaha panas keeeeee -,-