Selasa, 4 Februari 2014

February datang lagi...

Assalamualaikum and holla everyone
pejam celik
celik pejam
pejam celik
juling muling
dah masuk bulan february
how time flies so fast

dah hampir 3 minggu juga menanam anggur
menambah lemak-lemak cinta
di pinggul dan dada
luls

walaupun tak kerja tapi busy tau
busy tengok tivi dengan emak kita
wakakakakakaka
tengok citer pinoy okey
LOL
Be Careful with my heart okey
tajuk taknak kalah
kahkahkah

ko mampu yaya tour sampai Abu dhabi bagai ha.....huntonglaaaaa


baru start menghantar resume ke sana sini
ada rejeki adalah
tak ada rejeki
#KeKoreaKeKita
tibah
wakakakakakaka

thinking of doing business
my dream is always to open a cafe
but MODAL takde
simpan dulu impian dan cita-cita

sekarang ni apply dulu mana-mana kerja yang ada
banyak hutang nak kena settlekan
tanak lah nantu kita kena siram cat merah
takutnyaaaaa kitaaaaaaa
LOLs

rezeki itu Tuhan dah tentukan
kita saja yang perlu berusaha mendapatkan
macamtu
*bebetulkan shawl*

oklah abiang busy neh
nak tengok Ariana Rose
wakakakaka

yang duduk tu ai lah..tengku Ezam...LOL

oklah

till we meet again 
tengku Ezam nak pih London

kot-kot ada job nak diberi
email to:achik.ezam@gmail.com
i am experienced event co-cordinator, event planner, wedding consultant
dan macam-macam lagi

hahaaha gituh promote diri



Sampai jumpa lagi.

Yang terindah hanyalah sementara,
Achik Ezam

Tiada ulasan: